Betalen, Verzenden & Retourneren

Betalen, verzenden & retourneren

Betaalmethoden

Beloved Fairy biedt de volgende betaalmethoden aan:

IDEAL
Paypal
Directe Bankoverschrijving
Bancontact

Verzending

Beloved Fairy verzendt via MyParcel, Post NL.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5, verzending naar België bedraagt €9.

Items die op voorraad zijn worden verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen. Lukt dit door omstandigheden niet, dan ontvang je daar via email bericht over. Items die na bestelling nog gemaakt moeten worden, hebben een levertijd van twee a drie weken. Dit staat omschreven in de beschrijving van het item. Heb je het item voor een bepaalde datum nodig, stuur me dan even een mailtje, dan kijken we wat er haalbaar is.

Retourneren

Ben je niet tevreden? Neem contact met me op, ik zoek graag samen naar een oplossing. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht stuur je een mail naar info@belovedfairy.nl. Na annulering heb je 14 dagen om het product terug te sturen, in originele staat en verpakking. Je ontvangt het orderbedrag incl verzendkosten teruggestort. De kosten van retour van jouw thuis naar mij zijn voor jouw eigen rekening. Nadat ik het product in goede orde retour heb ontvangen ontvang je binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag teruggestort.

Bij op maat gemaakte bestellingen die naar wens van de klant zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop hiervan is na succesvolle betaling definitief.