Over Beloved Fairy

In 2017 werd ik veganist, voor de dieren, en in tweede plaats voor onze Aarde. Een logisch vervolg daarop was dat ik steeds meer bezig ging met het verkleinen van mijn voetstap, en zodoende met low waste leven. Dat is nog wel eens lastig, maar wat ik absoluut niet lastig vond was de keuze voor wasbare producten.

In 2005 droeg mijn oudste hydrofiele doeken en plastic strikslips. In 2018 werd ik voor de tweede keer mama, en ging er een hele wereld aan wasbare luiers voor mij open. Verschonen werd ineens leuk, bijna een hobby.
Ik begon met het naaien van kleertjes voor over de dikke wasbare billen, en toen mijn tweede kindje ruim een jaar was besloot ik me te wagen aan het naaien van een wasbare luier..

Mijn twee kids heten Amy: my Dearly Beloved, en Faylinn: Queen of the Fairy Kingdom.
Zij zijn mijn inspiratie en zo kwam ik op de naam Beloved Fairy

Ik besloot van mijn hobby mijn werk te maken. Op 1 januari 2020 heb ik mij ingeschreven bij de KVK.

Beloved Fairy is:
Unieke one of a kind wasbare luiers
Wasbare billendoekjes
Wasbare wattenschijfjes
Wasbaar maandverband
Kraamcadeau setjes (in samenwerking met The Magical Otter en Klein Sloddervosje)

De items die ik aanbied zijn altijd handgemaakt door mij, met liefde.